sreda, 26. junij 2013

Kateri smoothie aparat

Trenutno sta na tržišču 2 smoothie aparata, no eden je prav namenjen delanju smoothijev, drugi pa je večnamenski. Preizkusil sem oba, velike razlike v kvaliteti soka, ki ga dobiš ven ni, je pa razlika glede na namembnost.

Vsekakor pa priporočam, če želite kupuiti smoothie aparat čim ceneje, ga nabavite preko spleta. Koliko sem gledal, so na spletu bolj ugodni kot pa v fizičnih trgovinah (BigBang, Mercator, Merkur,...). Sem pa spodaj dodal tudi 2 povezavi do spletih trgovin s smoothiji.

No v prvi vrsti imamo pravi Smoothie Maker, aparat za pripravo teh zdravih, hranljivih in polnih vitaminov napitkov. Primeren je predvsem za gospodinjstva, uporaba le tega je silo preprosta, napitki oz sadje pa je lepo zmečkano.

Tukaj se da dobiti najcenejši Smoothie Maker aparat.



Na drugi strani pa imamo aparat Shake and Take za hitro pripravo le teh napitkov, tudi posodico, v kateri zmešamo naš napitek lahko uporabimo kot kozarec. Enako kot pri prejšnem, uporaba je silo preprosta, le da se mi zdi, da je tale hitrejši.

Povezava do najcenejšega Shake'n'Take aparata.
POZOR! Pri Štacuna.com stane le 30,50€!


Če potegnem črto, da potrebujem ta aparat samo zase, izberem drugega, Shake and Take,  če pa za gospodinjstvo pa Smoothie Maker. V obeh pa lahko naredimo tudi kaj več kot pa le smoothie ali nek shake.

1 komentar:

  1. This text is really worth everyone’s concentration. It sounds really go0o0d. www.fb-vertrieb.de

    OdgovoriIzbriši